Blog

Miért a RIP Friendship a legjobb ivós kártya?

Egy ufó
Egy ufó
2024.01.16 13:57
Miért a RIP Friendship a legjobb ivós kártya?

A legjobb ivós kártyát keresed? A RIP Friendship tökéletes kelléke egy felejthetetlen házibulinak. De vigyázz! A The Drunk Cards ördögi ivós kártyája nem csak mókát és kacagást visz az éjszakába, hanem akár tönkre is teheti azt. Felkészültél a balhéra?

Mi az az ivós kártya?

Az úgynevezett ivós kártyák egyre nagyobb teret hódítanak a fiatalok körében. Ha ti is össze szoktatok gyűlni a haverokkal egy kis iszogatásra vagy házibulira, akkor egy jó ivós kártya mindenképp tökéletes választás, hogy feldobjátok a hangulatot. A kártyalapok feladatokat/ utasításokat tartalmaznak. Ezeknek vagy eleget teszel, vagy pedig iszol. Röviden és tömören ez egy ivós kártya funkciója. Na de mitől más a RIP Friendship?

Miért a RIP Friendship?

Mi is kell egy jó házibulihoz? Jó zene, kaja-pia, jó társaság, blablabla… De mit ér az egész, ha az este pár óra után dögunalommá válik? Erre van egy orvosság, ami garantáltan felrázza a hangulatot és egy őrült estében lehet részetek (persze lehet, hogy együtt utoljára).

A The Drunk Cards megalkotta minden idők leggonoszabb ivós kártyáját, a  RIP Friendshipet. Amellett, hogy szórakoztat, szinte garantált, hogy nem ússzátok meg balhé nélkül az estét. A RIP Friendship lapjai alattomosan generálnak balhét a játékosok között. Nézd meg, hogyan!

A játék menete

A játékszabályt megtalálod a weboldalunkon is, de itt is összefoglaljuk neked:

A játék egyszerű. Keverjétek meg a paklit és tegyétek középre! Majd egymás után húzzátok fel a lapokat és teljesítsétek őket! A legbátrabb kezd. A pakliban 3+1 féle kártyát találtok:

1. #nekamuzz (20 db)
A fehér kártyák kínos kérdések elé állítanak. Te döntesz: megválaszolod, vagy annyi shotot iszol, ahány a lapon szerepel.

2. #úgysemered (20 db)
Vagy mégis? A fekete kártyák gonosz utasításokat adnak. Két választásod van: Engedelmeskedsz, amivel könnyen magadra haragíthatod a játékosokat, vagy ellenállsz és annyi shotot iszol, ahány a lapon szerepel.

3. #kireszavazol? (20 db)
A türkiz kártyák felolvasása után nincssok időtök a gondolkodásra. Egy gyors visszaszámlálás (3…2…1) után mindenkinek rá kell mutatnia arra, akire szerinte a legjellemzőbb az állítás. Aki a legtöbb szavazatot kapja, az iszik egyet.

+1 #vészhelyzet (7 db)
Ezek a kártyák garantáltan felrázzák a hangulatot. A veszély elől csak a feladat végrehajtásával tudtok megmenekülni. Azonban nem mindenki! Aki utolsónak végez, vagy elsőként elbukik, annak a büntetése 5 shot.

Miért vegyem meg a RIP Friendshipet?

Ha még mindig kérdés, hogy miért az őrült ufók által tervezett ivós kártyát szerezd be, például azért, mert ha ezt az ivós kártyát kibírja a barátságotok, akkor mindent! Vagy inkább csak a balhé érdekel és hogy végre lerázd a barátaidat? Oké teljesen elfogadható érv. Bármi is legyen az indok, a RIP Friendshippel tuti nem lősz mellé, ha házibuliba készülsz vagy ami még rosszabb, ha te vagy a házigazda (részvétünk).

Emellett a RIP Friendship tökéletes ajándéknak is, ha kedveskedni akarsz, vagy ha csak szimplán tönkre akarod tenni a barátod életét.

Ha szeretnéd az ajándékodat kiegészíteni, ivós kártyákon kívül több menő cuccot is találsz a webshopunkon. Jó szórakozást!