Blog

A legőrültebb ajándék ötletek

Egy ufó
Egy ufó
2024.01.28 21:10
A legőrültebb ajándék ötletek

Nincs rosszabb egy unalmas ajándéknál, egyetértesz? Ha te is unod a klisés ajándékokat és a szarkazmus a második anyanyelved, akkor ez a cikk neked szól!

 

Már megint közeleg egy barátod szülinapja és fogalmad sincs mivel lepd meg? A létező összes ajándék ötletet ellőtted már? Most összeszedtünk nektek néhány olyan ajándékot, amitől az ünnepeltnek garatáltan leesik majd az álla!

Ugyanakkor a lentebb említett tippeket nem ajánljuk: gyenge idegezetűeknek, hisztis barátnőknek vagy olyanoknak, akiknek nincs humorérzékük! Ha a te barátaid királyak, akkor viszont maradj velünk és fedezd fel a legőrültebb ajándékok világát!

Bohóc orr

A te barátnőd/haverod is visszament az exéhez? Vagy megint ráírt részegen a crush-ára, annak ellenére, hogy megtiltottad neki? Esetleg valami még nagyobb hülyeséget művelt?

Akkor jár neki a BOHÓC ORR!

Sőt, nem elég, hogy ezt élete végéig viselnie kell, egy akkreditált BOHÓC OKLEVELET is kap mellé, hogy örökre emlékezzen a tettére! Hát nem tökéletes ajándék?

A csomag tartalma egy piros bohóc orr és egy bohóc oklevél, amire saját kezűleg írhatod rá a tettét, amivel az ajándékot kiérdemelte! 

bohór orr oklevéllel

(A termék több színben is elérhető.)

Rip Friendship - Gonosz leszel vagy részeg? - ivós kártyajáték

Nincs is szomorúbb egy unalmas házibulinál, nem igaz?

Ha biztosak akartok lenni benne, hogy nagyot megy majd a szülinapi buli, jobb ha készültök valamilyen játékkal is! Viszont ez most nem a jól megszokott “felelsz vagy mersz”!

A RIP FRIENDSHIP egy olyan ivós kártyajáték, ami akár a barátságotoknak is örökre véget vethet. Para nem?

Ezek a kártyák nem kímélnek senkit és semmit. Ha engedelmeskedsz nekik, a balhé garantált. Az egyetlen módja, hogy megmenekülj a kínos szituktól, ha iszol. A nagy kérdés tehát:

GONOSZ LESZEL VAGY RÉSZEG?

Rip Frienship ivós kártyajáték

(Ha nem sikerült végleg elrettentenünk, bővebben itt olvashatsz a játékról.)

Túl őszinte képeslapok

Pontosan tudjuk, hogy mire gondolsz most: “Még sem ajándékozhatok valakinek csak képeslapot!” Hát persze, hogy nem! Viszont remek kiegészítő lehet, ha valakinek üdvözlőkártyát keresel az ajándék mellé.

FIGYELEM! Ezek a képeslapok túlzott őszinteséggel készültek, csak saját felelősségre ajánljuk őket! Az esetleges sértődésekért, felelősséget nem vállalunk!

Köszönöm, hogy mindig beb@szol velem - képeslap

Neked is van olyan barátod, aki mindig segít alkoholba fojtani a bánatod? Akkor ez a képeslap lesz a kedvene! 

Miért válaszd ezt a kártyát? A legjobb lehetőség, hogy kreatív módon fejezd ki a hálád! Ettől tuti eláll majd a szava...

Mitől különleges? Láttál már ennél meghittebb köszönet nyilvánítást? Na ugye!

Köszönöm, hogy mindig beb@szol velem - képeslap

Pia Meghívó Képeslap

Kifogytál az ajándékötletekből? Meguntad már a hagyományos voucher-eket, amik unalmasak és szárazak, mint egy pár napos pirítós? Akkor itt a megoldás: a "Pia Meghívó" képeslap"!

Pénztárcabarát meghívás

Igen, tudjuk, hogy nem vagy milliomos, és az őszinte meghívás fontosabb, mint egy drága koktél. Ezért kifejezetten olyan kártyát készítettünk, ami közvetlen, vicces és persze pénztárcakímélő!

Mi várható, ha megrendeled? Nem szomjas barátok és egy halom megtakarított pénz, amit a bulira fecsérelhetsz!

Pia meghívó - képeslap

1 évvel közelebb a halálhoz - Születésnapi köszöntő

Kifogytál a szülinapi jókívánságokból és nem veted meg a fekete humort? Akkor megtaláltad a legmegfelelőbb ajándékot!

Amikor ez a szülinapi üdvözlő kibontásra kerül, garantáltan megfagy majd a levegő a szobában!

De miért ne ünnepelhetnénk a közelgő véget egy kis humorral? Így feltététlen lesz, legalább egy emlékezetes pillanat a haverod szülinapján!

Reméljük, sikerült pár ötletet adnunk, mivel lepd meg (szó szerint) barátaid, hogy felejthetetlen legyen az a szülinap, névnap vagy karácsony.

Légy merész és hozz ki mindent az ajándékozásból!